Publicitat
Publicitat

El president del FC l'Escala és crític amb la situació actual del primer equip

El president del FC l'Escala, Miquel Bosch, és crític amb la situació actual del primer equip de futbol. Bosch explica que s'ha de reaccionar i que s'ha d'evitar perdre en els tres pròxims partits perquè els rivals seran tots de la part baixa de la taula. El conjunt de Sepu depèn d'ell mateix per acabar a la primera posició.

Amb la derrota del FC l'Escala al camp del Sant Jaume de Llierca ha fet que l'equip de Sepu caigui a la tercera posició del grup primer de la Segona Catalana. Els blaugrana són conscients que la segona volta està fent pujada i que no s'han aconseguit els grans resultats del primer tram del curs. En la segona entrega s'han sumat 17 punts dels 30 possibles.

En els darrers 4 partits s'han encaixat 8 gols, que són les dianes contra el Besalú i Sant Jaume de Llierca. El president anuncia que s'entrena amb l'equip el porter escalenc Moha Chaoui, amb passat al RCD Espanyol, UE Olot i Marbella, Europa i Reus.

L'Escala, després de 49 dies tornarà a jugar a casa, al Nou Miramar, contra el Santa Pau, penúltim classificat en una jornada en què el Sant Feliu de Guíxols s'enfronta al Bescanó.

Hem de recordar que l'Escala arriba al tram final de competició amb moltes lesions. Els que es podrien recuperar més ràpidament són el porter Joan Ureña, els davanters Ignasi Massó i Jam Baldeh i el migcampista Uri Sala. Per la seva banda, Nahum López i Òscar Domínguez, hauran d'esperar més temps i és per això que el club ha fitxat a Juan Aznar per ocupar el lateral esquerre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar