Publicitat
Publicitat

El sènior femení escombra la Vall d'en Bas i al Tossa de Mar de 38 punts de diferència

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala supera a la Vall d'en Bas (74-36) i al Tossa de Mar (34-72) i consolida la segona posició de la Tercera Catalana. Les escalenques depenen d'elles mateixes per quedar a la posició de plata. Per quedar campiones, el Blanes, el líder, hauria de punxar i l'Escala no fallar.

El sènior femení tanca el cap de setmana amb dues victòries aplastants. Dissabte superava ampliament a la Vall d'en Bas i diumenge s'imposava a Tossa 34 a 72. 

La victòria més important ha estat contra la Vall d’en Bas, tercer classificat. Triomf de 38 punts. Això que era un enfrontament entre segon i tercer classificat. La Vall d’en Bas va trobar a faltar a dues jugadores que tenia lesionades perquè recordem que en el duel de la primera volta l’Escala va perdre de 10 punts de diferència. Però també s’ha de subratllar que l’equip escalenc va fer una autèntic partidàs. 

El resultat dels quarts: 15 a 11, 31 a 22, 57 a 30 i 74 a 36. Les tres màximes anotadores de l'Escala van ser Anna Casabella amb 14 punts, Laia Cuspinera amb 13 i Ona Cuspinera amb 12

El pròxim partit de l'Escala serà a la pista del Sant Julià de Ramis i el proper compromís de la Vall d'en Bas serà contra la Bisbal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar