Publicitat
Publicitat

Finalitza el cicle PortalBlau Hivern 2019

Balanç positiu del cicle d'actuacions d'hivern del Festival PortalBlau, els concerts finalitzaven aquest cap de setmana amb el grup Monstre i el maridatge de vins amb el celler Vinyes dels Aspres i formatges Montbrú.

El cicle de concerts del festival Portalblau de l’Escala d'hivern s'acabava aquest mes de març amb l'actuació del grup Monstre, tercer i últim concert del cicle que es tancava amb un maridatge de vins del celler Vinyes dels Aspres i elaboracions de Formatges Montbrú proposats per La Gastronòmica. L'organització aconsegueix així allargar el festival d'estiu, amb un format més íntim i proper. 

El duet del Bages, Monstre va actuar a l'Alfolí presentant el seus  propis temes. Un concert interessant que va deixar clar perquè el grup va convertir-se en fenomen a les xarxes, acumulant milers de visites amb els seus primers passos adaptant al català grans temes de la música universal sota el nom de Filferro. 

Juntament amb Monstre, han passat per l'Alfolí, el cantautor Cesk Freixas i Judit Neddermann qui presentava el darrer disc ‘Nua’. Amb aquestes actuacions s'ha seguit la línia del festival, amb el toc mediterrani de protagonista. 

Pel que fa la dotzena edició del Festival Portalblau,el concert d’Alfred García és el primer avançament. Al llarg d'aquest mes es farà públic el nom dels artistes presents en aquesta edició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar