Publicitat
Publicitat

Dumbo de Tim Burton a la pantalla gran

Cinema per a tots els gustos i totes les edats aquest cap de setmana a la pantalla gran. La gran estrena serà 'Dumbo' la nova adaptació amb imatge real del clàssic de Disney sota la direcció de Tim Burton. 

Cap de setmana curiós en quan a novetats, tant per la quantitat com per la procedència dels films doncs tenim cinema nacional, americà, suec i francès.De les vuit novetats, la més destacada serà 'Dumbo' el més nou del director Tim Burton. Adaptació amb imatge real del clàssic de Disney.

El guió de Dumbo, conegut per pràcticament tothom gira entorn el naixement d'un elefant que ha nascut amb unes orelles gegants i que és la burla de tot un circ que es troba en decadència. L'amo del circ, està decebut amb les grans orelles del petit elefant fins que descobreix que és capaç de volar i que aquesta pot ser l’última oportunitat per portar el circ una altra vegada pel camí de l’èxit. 

La nova adaptació compte amb un repartiment de luxe amb Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito i Alan Arkin.

Leticia Dolera, Amaia Salamanca, Javier Rey, Hugo Silva, Santiago Segura, Itziar Castro, Mar Saura i Mariam Hernández són només alguns dels actors principals del film 'Qué te juegas?' comèdia d'embolics sota la direcció de la debutant Inés de León.

Roberto i Daniela Allende-Salazar són dos germans, propietaris d'un important negoci familiar. Els dos són completament oposats, ell un guaperes de revista, faldiller i amb gustos molt refinats. Ella freda, calculadora i molt distant de les relacions socials. Per saber qui serà l'hereter de l'empresa, el tercer germà té el vot final. Per això Roberto li proposa un joc, si ell aconsegueix que algú toqui el cor de la seva germana el vot serà per ell. Després de molt pensar, Roberto arriba a la conclusió que la seva germana és lesbiana i per això buscarà a l'única dona que la feta riure, un aspirant a monologuista bastant particular.

Aquesta setmana també arriba el biopic d'Astrid Lindgren, escriptora sueca autora de nombrosos llibres juvenils i coneguda internacionalment per ser la creadora de Pippi Långstrump, protagonista de la sèrie de televisió Pippi Calzaslargas. El film recull alguns dels moments de la seva vida, concretament un període crític que va viure molt abans de signar el primer llibre. El film parla de la seva adolescència, els seus primers escrits en un periòdic local, la seva primera feina en una empresa de cotxes i la seva relació amb un home casat del qual Astrid va queda embarassada. 

I des de França arriba 'Las invisibles' un film aplaudit pel públic francès on s'explica la situació de L'Envol un centre social per a dones sense sostre on treballen Audrey, Manu, Hélène i Angélique. Cada dia reben a un bon nombre de dones d'edat avançada sols i que no tenen els recursos necessaris per viure. Allà són acollides i reben les ajudes necessàries. La situació canviarà quan l'ajuntament anuncia el tancament del local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar