Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma té el desig de guanyar dos ors més en els campionats a l'aire lliure

L'atleta escalenca Aitana Radsma de 17 anys que, recentment s'ha proclamat campiona de Catalunya i d'Espanya en els 60 metres tanques en pista coberta, té ganes de sumar dues medalles d'or en el seu palmarès en els pròxims campionats de Catalunya i d'Espanya a l'aire lliure que es faran al maig i juny.

Aitana Radsma va aconseguir dues medalles d'or en només set dies. Una en el campionat de Catalunya i una en el campionat d'Espanya en els 60 metres tanques. La Generalitat de Catalunya l'ha reconegut com a una de les joves promeses de l'esport gironí. 

I és que si hi ha treball hi ha recompensa. L'Aitana, que llueix la samarreta del Lleida UA, entrena amb el Club Atletisme Ventalló entre quatre i cinc dies, entrenaments que tenen una durada de dues hores.

Radsma tot just té 17 anys i amb molt recorregut per endavant però segur que el que està vivint ara serà sens dubte un dels seus millors moments en la seva carrera esportiva.

Les pròximes competicions seran ja a l'aire lliure i no a pista coberta com fins ara. El 18 de maig competirà en el campionat de Catalunya que es farà a Palafrugell i els dies 22 i 23 de juny competirà en el campionat d'Espanya que es farà a Castelló de la Plana.

Recordem que Aitana Radsma va endinsar-se en l'atletisme ara fa cinc anys després de practicar el bàsquet.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar