Publicitat
Publicitat

En marxa els assajos del Viacrucis

Un centenar llarg de persones participen en cada edició al Via Crucis Vivent de l'Escala, que es representa per Setmana Santa. A un mes vista han començat els assajos i celebrat les primeres reunions. En l'onzena edició es presenten un parell de novetats.

Estem a poc més de tres setmanes del 19 d'abril, la data en la que aquest 2019 es celebra el Divendres Sant..Serà el dia en el que l'Escala es tornarà a omplir de visitants per seguir una nova edició del Viacrucis Vivent, en la que serà l'onzena entrega.Els assajos han començat i s'ha celebrat la reunió on ja es comencen a repartir els papers i explicar les novetats.Un canvi respecte les anteriors edicions, aprofitant l'experiència adquirida és que s'han reduït el nombre d'assajos.Pel que fa a les novetats de la representació se'n presenten dues, una al principi, amb la nova escena del samarità i una altra al final.

Tot i els onze anys l'activitat segueix generant il·lusió entre els que hi participen, que no es cansen, tot al contrari, hi ha noves incorporacions.El divendres Sant pràcticament és impossible seguir tot el viacrucis, és per això que moltes persones opten any rere any a seguir una o altra escena.Per la gent de l'Escala que el vulgui veure íntegre es convida a assistir als assajos com espectadors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar