Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala segueix en primera posició (3-0)

El FC l'Escala guanya al Can Gibert (3-0) i consolida una jornada més la primera posició del grup primer de la Segona Catalana quan resten vuit jornades per acabar el campionat. Aquest cap de setmana, Jam Baldeh ha tornat a fer dos gols i Doudou Jallow s'ha estrenat amb el primer equip.

Els escalencs segueixen líders del grup primer de la Segona Catalana després de vèncer aquesta jornada per 3 a 0 al Can Gibert. Amb aquesta victòria, l'Escala suma 59 punts, mateixa puntuació que Sant Feliu de Guíxols que ha superat per 4 a 0 a l'Abadessenc.

En el minut 15, l'Escala ja es posava per davant amb la diana Jam Baldeh. L'escalenc xutava i Aruna es marcava en pròpia porteria.

En el minut 45, abans d'anar al descans, el 9 de l'Escala tornava a superar al porter visitant Pau Valeros i posava el 2 a 0 de penal.

I en el 85, el juvenil Doudou Jallow sentenciava el partit després d'aprofitar aquest rebuig. El dorsal 23 feia trenta segons que acabava d'entrar.

{{ tall Sepu, entrenador del FC l'Escala }}

El davanter Jam Baldeh està en el seu millor moment. En els darrers dos partits ha marcat quatre gols i segueix essent el segon màxim golejador amb 13 dianes.