Publicitat
Publicitat

Nova edició Concurs de recitació

73 alumnes de les dues escoles de primària de l'Escala han participat a l'edició 40 del Concurs per a la Joventut d'Òmnium, en la categoria de recitació Maria Verdaguer de recitació. El concurs i l'entrega de premis es van celebrar divendres passat, per primera vegada a la sala d'actes del CER.



El 40è Concurs per a la Joventut de l’Alt Empordà dedicat enguany a la figura de Pompeu Fabra i la llengua va apropar fins a la sala del CER a 73alumnes de l'escola Empúries i Esculapi de l'Escala. Tots ells participaven a la categoria Maria Verdaguer de recitació de tema lliure, una categoria per alumnes de 1r a 6è. 

Per primera vegada després de diverses edicions, l'acte va celebrar-se a la sala d'actes del CER.  Un espai més adequat per aquest tipus d'actes. Deixant enrrere, tant la sala d'actes de l'ajuntament com la sala polivalent del casal del jubilats, dos espais que amb el temps han quedat petits per acollir el nombrós públic assistent. 

El concurs es va fer simultàniament a l'Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà, Castelló d'Empúries i Roses.  I com sempre els joves participants van recitar els seus poemes davant un jurat, qui coincideix tres premis de 15 euros a cada curs. 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar