Publicitat
Publicitat

Presentació candidat Víctor Puga

La sala d'actes municipal es fa petita per acollir la conferència de Víctor Puga, en l'acte de presentació com a candidat a l'alcaldia per la Candidatura de Progrés. Un acte on es fa fer bandera de la gestió dels últims anys posant el lema de "de poble a ciutat" com a horitzó de futur.

Víctor Puga vol continuar essent alcalde de l'Escala. Amb aquest objectiu encapçala la Candidatura de Progrés, hereva de la que ara fa quatre anys anava encapçalada per les sigles del PSC. Puga acumula dotze anys d'experiència en la gestió municipal, vuit d'ells com a regidor d'urbanisme i els quatre últims com a alcalde. A la presentació de divendres, davant una sala d'actes plena a vessar, va assegurar que es presenta amb la mateixa il·lusió que el primer dia, però amb tota l'experiència adquirida durant els últims tres mandats.

A la presentació de la Candidatura de Progrés que encapçala, Puga va titular la conferència que va pronunciar amb el lema "Una mirada al que som i volem ser". En ella va fer bandera de la gestió feta durant els últims anys, defensant que amb el seu equip l'Escala té projecte i planificació.

La tramitació del nou Pla General va ser posada com a exempla d'una bona planificació de futur. I pel que fa a la gestió, Puga va posar com a garantia de continuïtat la gestió econòmica dels últims dotze anys.

Pel que fa al futur, va traçar els eixos que marcaran la gestió municipal si torna a guanyar les eleccions. En va marcar sis, d'eixos: un primer, el que gira entorn la cultura, el patrimoni i el medi natural; un segon, el de la capitalitat del territori més immediat; el tercer, el que vetlla per la promoció econòmica i la cura del comerç local; el quart eix és el dels serveis; el cinquè, el de l'educació i la joventut; i un sisè, entrellaçat amb tots els anteriors, el de la cohesió social.Tot plegat, sense perdre de vista les arrels de poble que ha estat l'Escala, però amb voluntat de ser ciutat, perquè Puga creu que l'Escala ha d'aspirar a tenir els serveis i equipaments que té qualsevol ciutat.

A la presentació, Puga va ser acompanyat de bona part dels regidors de l'equip de govern actual, d'exregidors i exalcaldes socialistes de l'Escala. Entre el públic hi havia també l'alcaldessa de Vilafant, que ho és pel mateix partit. Al final de l'acte, els assistents, bona part dels quals van haver de seguir-lo d'empeus van ser convidats a brunyols i una copa de cava.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar