Publicitat
Publicitat

El càncer de colon a les Conferències de Primavera

Comença un nou cicle de Conferències de Primavera organitzades per l'Associació Catalunya Contra el Càncer. Enguany es dediquen al càncer de Colon. La millor prevenció la pot fer un mateix.

El proper 31 de març es celebra el dia mundial contra el càncer de colon, una bona raó perquè l'Associació Catalunya Contra el Càncer hagi decidir dedicar les Conferències de Primavera  de l'Escala a aquesta malaltia.La primera de les xerrades s'ha dedicat  a la prevenció.S'explicava que sobretot són importants els hàbits saludables.El càncer de colon és una malaltia que es gesta durant anys, no apareix de cop.És per això que es detecta sobretot a partir dels 50 anys.Hi intervenen diversos factors.

Justament a partir dels 50 anys es comencen a fer proves per detectar sang a la femta, un dels indicis de la presència del càncer de colon.És una prova senzilla.En cas de rebre la carta amb un resultat positiu no sempre es tracta d'un càncer. Moltes vegades són restes d'hemorroides o fisures, o en el cas de les dones restes de menstruació.La segona i última conferència es celebra el proper dijous dia 28 a les 8 del vespre a la Sala d'actes Municipal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar