Publicitat
Publicitat

Pedro Almodóvar torna a la gran pantalla

'Dolor y gloria' el més nou del director Pedro Almodóvar, el film de terror 'Nosotros' i la nova pel·lícula de l'actriu Julianne Moore 'Bel Canto', les estrenes més destacades del cap de setmana. 

Una setmana més repassem les novetats cinematogràfiques del cap de setmana, on tres films destaquen per sobre de la resta i algun d'ells pot arribar a fer ombra a les reines de la cartellera com 'Capitana Marvel' o 'Mula'.Precisament aquest divendres arriba a les sales el més nou del director Pedró Almodóvar 'Dolor y Gloria'. El cineasta manxec torna a la direcció 3 anys després de presentar el film 'Julieta'. Ara porta un drama ambientat dins el món del cinema amb  Antonio Banderas, Penélope Cruz, Raúl Arévalo, Julieta Serrano i Leonardo Sbaraglia,  a més el film també serà el debut de la cantant Rosalía a la pantalla gran. 

El film narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cinema amb plena crisis creativa després d'una carrera professional plena d'èxits. Salvador trobarà en el seu passat un refugi per superar les dificultats. 

La seva infància als anys 60, el primer desig, el primer amor adult ja als anys 80 a Madrid, el dolor de la ruptura, el descobriment del cinema, entre d’altres. La història tracta en si sobre la creació, les dificultats, la passió i l’esperança.

L'altre gran estrena i amb segell americà serà 'Nosotros' el més nou de Jordan Peele autor de la taquillera 'Déjame salir'. Ara presenta la seva segona pel·lícula, de nou un film de terror psicològic i grans moments de tensió. 

Uns pares porten els seus fills a la casa de la platja on esperen poder desconnectar i relaxar-se amb els amics. Però a mesura que arriba la nit, la tranquil·litat es veu pertorbada per una misteriosa visita i acabaran vivint moments de tensió i caos. A causa de uns visitants que són iguals que ells, els coneixen a la perfecció i els segueixen allà on van  Lupita Nyong’o, Winston Duke , Yahya Abdul-Mateen II , Anna Diop i Elisabeth Moss formen part de l'elenc protagonista. 

També des d'Estats Units s'estrena el drama musical 'Bel Canto. La última función' del director Paul Weitz amb Julianne Moore i Ken Watanabe de protagonistes.  El thriller ens presenta a Roxanne Coss , una famosa soprano, viatja a un país de Sud-americà que està sota una dictadura militar, per oferir un concert privat en una festa d'un ric industrial japonès. Quan la reunió de diplomàtics i polítics se celebra, a la mansió  entra un grup de rebels  que exigeix l'alliberament dels seus companys empresonats. Mentre estan segrestats a la casa, ostatges i segrestadors es veuran obligats a trobar la forma d'entendre's.

I per als més petits de la casa aquesta setmana s'estrena  'Wheely, atrapa'l si pots!', un film d'animació de Malàisia inspirat al 100% amb la mítica trilogia de 'Cars' . El film narra la història Wheely, un taxi dels rangs més baixos de la societat, que haurà d'enfrontar-se a un monstruós camió de 18 rodes, cervell d'una banda de lladres de cotxes de luxe. I tot per salvar a la noia dels seus somnis!



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar