Publicitat
Publicitat

Nou Programa de Formació i Inserció a l'Escala

Els joves de 16 a 21 anys tindran l'opció a partir del curs vinent de formar-se en un programa d'auxiliar de vendes i atenció al públic que es farà a l'Esbotzada. Compta amb el suport del departament d'Ensenyament i de l'Ajuntament, constarà de 1000 hores el curs i s'impartirà al punt jove l'Esbotzada.

L'espai Jove l'Esbotzada acollirà el curs escolar vinent un Programa de Formació i Inserció (PFI) d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. El curs va adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que hagin deixat l'ESO sense haver-ne obtingut el títol. El curs consta d'un total de 1000 hores, 820 de les quals son hores lectives i les 180 restants son pràctiques en un centre de treball col·laborador. La durada és d'un curs escolar i es durà a terme a les instal·lacions del punt jove l'Esbotzada. Des de l'Ajuntament, la regidora d'Educació, Mariona Muñoz, ha agraït avui la confiança de la Generalitat a l'hora de proposar aquest curs a l'Escala.

A la presentació feta avui a l'Ajuntament, l'inspectora del departament d'Ensenyament, Marta Carlos, ha agraït per la seva banda l'interès de l'Ajuntament per acollir el curs.

El curs dóna doncs sortida formativa i també laboral a aquells alumnes que han deixat a mitges l'etapa reglada de secundària. I des de l'Institut també es valora molt positivament la iniciativa.

A la presentació d'avui, però, ha quedat també pal·lès que el municipi de l'Escala aspira a alguna cosa més. I així ho ha traslladat l'alcalde a l'inspectora.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar