Publicitat
Publicitat

Els pilots Xavi Garcia i Pol Morral queden tercers a la Panda Raid del Marroc

Els pilots Xavi Garcia i Pol Morral queden tercers a la Panda Raid del Marroc en la categoria 4x4. Els dos participants escalencs coincideixen que en aquesta edició hi ha hagut molt més nivell respecte a altres anys i que la cursa ha estat exigent. Hi han hagut accidents en carretera i cotxes bolcats.

Per segona edició consecutiva, els pilots Xavi Garcia i Pol Morral han quedat a una més que meritòria tercera posició en la Panda Raid del Marroc en la categoria 4x4, una categoria que va comptar amb 193 equips, dels quals 27 es van retirar per diversos problemes amb el vehicle. De fet, els escalencs han quedat empatats amb el segon i a quatre segons del primer classificat. 

El cotxe ha respost bé en la prova africana excepte a l'inici, ja que Garcia i Morral van patir alguna punxada als pneumàtics.

Una edició més hi ha hagut forces retirades per problemes mecànics, algun accident en carretera i algun cotxe bolcat. L'anècdota de l'edició d'aquest any va ser que a un dels participants li va picar un escorpí i se'l van endur amb helicòpter. Per sort es va recuperar ràpidament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar