Publicitat
Publicitat

Més de 300 alumnes al vuitè Rodajoc

Més de tres-cents alumnes de primària de les escoles de l'Escala, de la ZER Tramuntana, de Camallera i de Bàscara han participat aquest matí en el vuitè rodajoc. Una trobada per potenciar el joc de carrer entre els alumnes de primària. Aquest any, el fil conductor eren jocs de sobretaula gegants, adaptats per a jugar al carrer.

Jocs de sobretaula gegants, dels que s'han jugat tota la vida a casa, han estat els protagonistes de la vuitena edició del Rodajoc, que ha tingut lloc a la Plaça de Catalunya de l'Escala. Hi han participat més de 300 alumnes de primària de les dues escoles de l'Escala amb alumnes de Bàscara, Camallera, Ventalló, viladamat i Vilamacolum.

El Rodajoc té un clar component reivindicatiu. Cada any hi ha estat ben present la intenció d'acostar els valors del joc en grup i a l'aire lliure a una generació d'alumnes que cada cop es passen més hores jugant sols a casa davant una pantalla

La iniciativa del Rodajoc implica les escoles participants més l'Ajuntament de l'Escala i el Consell Esportiu de l'Alt Empordà. A la presentació d'avui, la regidora d'educació de l'Escala, Mariona Muñoz agraïa la implicació de tots els estaments que hi participen.

La regidora ha convidat a tots els alumnes a gaudir de la trobada amb tres idees: que juguin molt, que facin equip i que aprenguin jocs que s'han jugat tota la vida i que amb la irrupció de les noves tecnologies estan essent arraconats.

Uns valors que ha reivindicat també el president del Consell Esportiu de l'Alt Empordà, Alfons Vila.

Els alumnes participants al Rodajoc han estat repartits en vint-i-quatre equips que, en dos circuits han pogut jugar als dotze jocs que formaven la roda d'aqeust any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar