Publicitat
Publicitat

Doreste i Azón, els vencedors de la Regata Masters de l'Escala

Aquest cap de setmana, al Club Nàutic l'Escala s'ha disputat la Regata Màsters i els guanyadors han estat José Luis Doreste i Mònica Azón. El port esportiu inaugura el calendari de competició de vela lleugera que enguany celebra la seva segona edició i que mostra que la vela és un esport per totes les edats. 

Els olímpics José Luis Doreste, en Laser Standard, i Mònica Azón, en Laser Radial, han estat els vencedors de la Regata Masters de l’Escala que s'ha fet aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala. 

A la prova es varen animar fins a 25 navegants de les classes Laser Standard i Laser Radial i, entre ells, olímpics com José Luis Doreste, Mònica Azón o Miguel Noguer. També va destacar la participació de Guillermo Altadill, navegant oceànic amb múltiples voltes al món al seu palmarès. 

La Regata Masters va comptar amb la participació de tres representants locals: Paco Roig, Vicenç Batlle i Valentín Baraibar, que inauguren, amb aquesta cita, el seu calendari de regates de la classe. 

La prova era puntuable pel circuit de la categoria Laser Master, integrada per persones de més de 35 anys, i és l’escalfament ideal per tots els regatistes que es preparen per la propera Euro Laser Masters Cup de Calella de Palafrugell i l’Europeu de la classe, que tindrà lloc a Roses. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar