Publicitat
Publicitat

Ja funciona el primer radar pedagògic

Ja ha entrat en funcionament el primer dels set radars pedagògics que ha comprat l'Ajuntament. S'ha instal·lat a la Closa del Llop i en quinze dies es preveu haver pogut instal·lar els sis restants.

Anunci 0s

Els turismes que circulen per l'avinguda Closa del Llop de l'Escala son alertats des d'aquesta setmana pel radar pedagògic que hi ha instal·lat l'Ajuntament. "Pedagògic" perquè no és punitiu, només informa de la velocitat a la que circula el vehicle que hi passa pel davant.

El de la Closa del Llop és el primer d'un paquet de set que s'instal·laran en un termini de quinze dies en les vies principals de la xarxa viària del municipi. Es preveu posar-ne a l'Avinguda Riells, al camí Ample, Ronda del Pedró i d'altres. Que ara no es sancioni no vol dir que en un futur es pugui desplaçar el radar mòbil del que ja disposa la Policia Local fins aquell punt on es detectin més infraccions per excés de velocitat.

La instal·lació dels set radars pedagògics haurà tingut un cost que rondarà els 14 mil euros.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar