Publicitat
Publicitat

Joan Ball·llosera torna a ser alcaldable pel Partit Popular

Joan Ball·llosera serà l'alcaldable pel Partit popular a l'Escala. Deixa de banda les discrepàncies de partit amb les polítiques aplicades durant el procés i també el malestar amb la direcció gironina del PP.  Explica que la por fa que li costi fer llista.

El fins ara regidor i portaveu del Partit Popular a L'Escala, Joan Ball·llosera, ha anunciat que torna a ser alcaldable a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Ball·llosera ara fa un any va anunciar desavinences amb les polítiques dels populars a nivell estatal, amenaçant que deixar el partit i la regidoria a finals d'any.Acabat el 2018, el que va fer va ser donar-se de baixa de militant, però va decidir continuar com a portaveu.A dos mesos de les eleccions finalment ha decidit repetir en no trobar relleu.Un altre dels temes que feia dubtar Ball·llosera són les desavinences amb la direcció del partit a Girona.Diu que les deixa de banda pel be del partit i de l'Escala.

El portaveu del PP però insisteix en la necessitat de canvis radicals a Girona.

Ball·llosera és l'alcaldable, però necessita fer una llista de 20 persones per presentar-se a l'Escala.Explica que té problemes greus deguts a un clima de por.

Explica que 46 possibles candidats a la llista es van fer enrere per aquest motiu i que per ara només té 8 persones disposades a acompanyar-lo.Diu també que Ciutadans li va proposar encapçalar una candidatura a l'Escala, però que encara tenia més problemes per fer llista que en el cas del Partit Popular.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar