El sènior femení guanya el Palamós (66-59)

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala supera al Palamós i aconsegueix la quinzena victòria de la temporada. Les de Susi Martí i Pau Esponellà són terceres a la classificació amb un total de 33 punts, mateixa puntuació que el segon classificat, que és la Vall d'en Bas, el pròxim rival de l'Escala a casa.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala guanya al Palamós 66 a 59 i consolida la tercera posició de la Tercera Catalana. Amb aquesta ja són 15 victòries de l'equip de Susi Martí i Pau Esponellà.

Les blavetes van fer un partit seriós ja que tenien al davant a un Palamós que arribava a l'Escala en la sisena posició. La primera part va ser molt ajustada i la segona va dominar l'equip local. Les escalenques van tancar el tercer quart amb el 53 a 39, però en el darrer quart les palamosines es van posar a 3, amb el 55 a 52. Les de l'Alt Empordà van saber gestionar el final i van poder tancar el partit amb el 66 a 59.

Els resultats dels quarts: 19 a 19, 33 a 29, 53 a 39 i 66 a 59. Les tres màximes anotadores locals van ser Laia Cuspinera amb 17 punts, Anna Casabella amb 14 i Ona Cuspinera amb 10.

En aquest partit també va jugar la jove Núria Mitjanas que ha completat el cap de setmana anotant 79 punts

El pròxim partit de l'Escala serà a la pista del Sant Celoni i el pròxim enfrontament del Palamós serà a casa contra la Bisbal.