Publicitat
Publicitat

Etna Estrems parla del seu projecte polític per a l'Escala

ERC fa una presentació de la seva candidata omplint la sala d'actes dels jubilats. Etna Estrems traça els eixos del seu programa davant més d'un centenar de persones i amb l'aval de Josep Maria Terricabres, que li desitja que sigui la primera alcaldessa de l'Escala.

La candidata d'ERC a les municipals de l'Escala, Etna Estrems es va presentar divendres davant més d'un centenar de persones a la sala d'actes de la Llar del Jubilat. Va ser un acte carregat d'optimisme on es va fer èmfasi en l'equip que envoltarà Estrems a les properes eleccions, obrint l'acte amb una projecció de missatges de gent que recolza la candidatura, des d'amics, exprofessors o comerciants locals fins a càrrecs del partit com el president del parlament Roger Torrent o el diputat al Congrés Gabriel Rufián. L'acte era presentat per Fredy Guirado, membre de la secció local escalenca, que va destacar la tenacitat i la feina que ha desenvolupat la candidata els últims anys per impulsar i fer créixer el projecte republicà.Precisament el treball equip va ser un dels valors que va destacar Etna Estrems en el seu parlament. I per exemplificar-ho va parlar de quina casa voldrien des d'ERC per al futur de l'Escala

ERC, que en les últimes eleccions va obtenir tres regidors, es marca com a objectiu el de guanyar les eleccions, amb el matís que volen guanyar no pas per manar sinó per cogovernar amb tots els veïns.

Etna Estrems va ser avalada per l'eurodiputat Josep Maria Terricabras que va fer una lloança dels valors republicans i de la democràcia municipal que va etiquetar com "la democràcia viva".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar