Publicitat
Publicitat

La ceramista Lucía Díaz guanya la Beca de Primavera

La Beca Artística Internacional de l'Escala de 2019 ja té guanyadora. Es tracta de Lucía Ruiz, una jove ceramista que tindrà la sal com a centre del seu projecte. El jurat ha destacat la qualitat de les propostes presentades.

La ceramista Lucía Díaz ha estat la guanyadora de la 21ena Beca Artística Internacional de Primavera organitzada per l'Ajuntament de l'Escala, una beca adreçada a les arts plàstiques.L'artista té 34 anys i és natural de Granada.Es va presentar a la beca amb un projecte basat en la combinació de la ceràmica i la sal, que en el cas de l'Escala vol relacionar-hi el llegat històric i sobretot l'ofici de la salaó d'anxoves.Enguany es van presentar  un total de 26 treballs d'artistes de procedències ben diverses, tant nacionals, com Barcelona, Girona, Múrcia, Sevilla o Càdis, com internacionals,arribades des de França, Colorado, Amsterdam, Florida o Colòmbia.L'objectiu de la beca és promoure la creació i divulgació contemporànies interaccionant amb uns espais i un entorn singulars.

El premi per la proposta guanyador consisteix en una estada de tres mesos a la Casa Forestal, on desenvoluparà el projecte, i una ajuda econòmica de 2500 euros per a les despeses.Es preveu també una exposició a les sales municipals el mes posterior a la beca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar