Publicitat
Publicitat

Molts drames aquesta setmana a la pantalla gran

La coproducció catalana 'Taxi a Gibraltar' arriba als cinemes. També ho fa els drames 'Maya' i 'Beautiful Boy, siempre serás mi hijo', i el biopic 'El Gordo y El Flaco', entre els films destacats.

De nou cap de setmana i amb ell arriben les estrenes a la pantalla gran, aquesta serà una setmana de drames, de biopics, de comèdies esbojarrades i també d'una mica de terror.Una de les destacades de la setmana serà 'Beautiful boy, siempre serás mi hijo' pel·lícula basada en el BestSeller de les memòries de David i Nick Sheff. Un film que arriba amb una mica de retard a casa nostre i on Steve Carell i Thimotée Chalamet demostren els seus poders interpretatius. 

El film narra la inspiradora història de supervivència, recaiguda i recuperació d'una família que va viure l'experiència de com el seu fill Nick va viure molts anys amb l'addició a les drogues. Un fet que va afectar la convivència familiar i la relació pare-fill.

Una de les pel·lícules que va quedar-se a les portes dels Oscars va ser el biòpic centrar en la parella més famosa del cinema mut: Laurel i Hardy, conegut per tothom com El gordo y el flaco.

 

John C. Reilly ha estat l'encarregat de posar-se a la pell d'Oliver Hardy, l'actor americà està totalment irreconeixible. D'altra banda, Steve Coogan és qui donarà vida a la memòria de Stan Laurel. El film explica un moment clau de la parella, just quan la seva carrera cinematogràfica perd força i ells decideixen embarcar-se en una ambiciosa gira teatral per l'Anglaterra de la postguerra.

Els escapes rooms, sales on només l’enginy i la feina en equip et permet sortir d’una habitació on t’han tancat prèviament, no només s’ha convertit en un dels gran productes d’oci dels últims anys, sinó que sembla que el cinema també hi ha trobat un bon filó per produir pel·lícules de terror. Aquest és el cas del film de Will Wernick 'Escape Room'.  Parlem d’un thriller psicològic amb tocs de terror gòtic i més clàssic. 6 desconeguts es troben atrapats en una habitació mortal on hauran de fer ús del seu enginy per poder escapar-se de la seva gàbia. Una de les protagonistes, i una de les cares més conegudes, és Deborah Ann Woll, qui interpreta Karen Page a Daredevil de Netflix. 

La coproducció catalana 'Taxi a Gibraltar', dirigida per Alejo Flah, inaugura el 22è Festival de cinema de Màlaga aquest cap de setmana, el mateix dia que arribarà a la gran pantalla. 'Taxi a Gibraltar' és una comèdia protagonitzada per Dani Rovira, Joaquín Furriel i Ingrid García-Jonsson, el film presenta a León un taxista malhumorat coneix a Diego, un estafador que acaba de sortir de presó. Els dos toparant amb Sandra, una jove que fuig del seu passat. Tres perdedors que inicien un viatge delirant per trobar suposadament un carregament d'or perdut als túnels de Gibraltar. 

I per un públic més juvenil arriba 'El niño que pudo ser rey' on les aventures del Rei Artur i l'espasa Exacalibur són protagonistes involuntaris.  Alex un jove adolescent passa desapercebut fins que ensopega amb la mítica espasa Excalibur. Així comença una aventura on ha d'unir-se als seus amics i enemics per a formar un equip de cavallers i, al costat del llegendari mag Merlí, enfrontar-se a la malvada Morgana. Amb el futur en joc, Alex haurà de convertir-se en el gran líder que mai va somiar ser.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar