Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala jugarà al camp del Vilartagues sense Argi i Moha Chami

Per segona jornada consecutiva, el FC l'Escala s'enfronta a un equip que lluita per salvar-se. Els escalencs, però, volen retrobar-se amb la victòria i continuar trepitjant les posicions més altes del grup primer de la Segona Catalana. No es podrà comptar amb els sancionats Argi i Moha Chami i el lesionat Joan Ureña.

El FC l'Escala diumenge a les 4 juga al camp del Vilartagues sense els sancionats Argi i Moha Chami després de perdre el liderat la passada jornada contra el Besalú. Per segona setmana, l'equip de Seou s'enfronta a un equip que trepitja el descens.

Els escalencs, que en la segona volta ha sumat 11 dels 21 possibles, tenen la primera posició a dos punts que ara és ocupada pel Sant Feliu de Guíxols que aquesta jornada visita el camp del Base Roses.

En bàsquet, el sènior masculí aquest dissabte juga a casa a 2/4 de 5 de la tarda contra el Cellera Amer després de perdre el passat cap de setmana contra el Quart. Els d'Albert Comas en el partit de la primera volta contra el Cellera van perdr 86 a 77.

I tot seguit, el sènior femení disputarà el seu partit contra el Palamós a 2/4 de 7 de la tarda després de descansar el passat cap de setmana. Les de Susi Martí afronten un nou partit complicat a casa. Recordem que les escalenques amb la derrota contra el Blanes van baixar a la tercera posició.