Publicitat
Publicitat

Jornada de portes obertes a la pista de Pump Track

El club ciclista Esquenapelats ha programat una jornada de portes obertes per intentar atreure a més joves perquè formin part de la nova escola de ciclisme infantil que va posar en marxa el passat octubre. Aquest esdeveniment va reunir més d'una cinquantena de ciclistes tant de l'Escala com de municipis veïns. 

Petits i grans van gaudir de valent de la jornada de portes obertes que van impulsar els membres del CC Esquenapelats a la pista de Pump Track per animar a que més joves formin part de l'escola infantil de ciclisme que han creat. Una seixantena de ciclistes van participar en les diferents activitats que es van oferir al llarg del dissabte al matí. Tots els inscrits van passar per tres estacions on se’ls ensenyava diferents aspectes com per exemple l'equilibri, la conducció i els salts. 

El biker professional Manel Ibars va fer una masterclass i en declaracions als mitjans de comunicació locals destacava que el que es pretenia era transmetre els valors per la bicicleta. 

La creació d'aquesta pista de Pump Track, ubicada al Camp dels Pilans, ha estat un èxit rotund. L'activitat no s'atura fins que es fa fosc. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar