L'atleta Aitana Radsma guanya el Campionat d'Espanya i el de Catalunya en dues setmanes

Campiona d'Espanya i campiona de Catalunya en els 60 metres tanques en la categoria sub18 en només dues setmanes. Aitana Radsma, que s'entrena amb el Club d'Atletisme de Ventalló però que competeix pel LU Lleida, està vivint en el seu moment més dolç de la seva carrera esportiva.

L’atleta Aitana Radsma guanya el campionat d’Espanya en els 60 metres tanques en la categoria sub 18 a València amb un temps de 8.51. El seu objectiu era aturar el crono als 8.50, doncs repte assolit. L'escalenca quan va acabar la cursa no sabia que havia estat la primera i va ser tota una sorpresa.

Recordem que Radsma el passat cap de setmana es va proclamar campiona de Catalunya en els 60 metres tanques amb un temps de 8.58. La jove de 17, a més, va aconseguir dues vegades el rècord els campionats. Primer ho va fer a les semifinals del Campionat de Catalunya de 60 metres tanques corrent en 8,63 i després a la final va tornar a rebaixar la seva marca fins arribar als 8,58.