El FC l'Escala perd el liderat contra el Besalú i li anulen 3 gols (3-4)

El FC l'Escala perd contra el Besalú per 3 a 4 en un partit en què l'àrbitre va anul·lar tres gols als escalencs. La tripleta arbitral va mostar 15 targetes i va haver de desallotjar afeccionats a un altre costat de camp perquè el linier de banda no es trobava còmode. Per aquesta acció es van necessitar fins a 8 minuts.

Set gols, 3 dianes anul·lades, 15 targetes, dues expulsions i desallotjament d’afeccionats. Així es podria resumir el partit de diumenge entre l’Escala – Besalú que es va jugar a Bellcaire. El resultat: 3 a 4. Amb aquest marcador l’Escala perd el liderat.

Els escalencs van acabar la primera part perdent per 0 a 3. En el minut 13, Martin Aguilar superava la porteria de Tibu, que suplia la baixa del lesionat Joan Ureña. En el minut 19, Ivan Ruiz posava el 0 a 2 amb un cop de cap.En el minut 43, abans del descens, Martin Aguilar anotava el tercer gol del Besalú. A la segona part, Sepu va fer quatre canvis. Varen entrar Nahum Lòpez, Cesc Vidal, Osman Caceres i Alex Fernández i tot va canviar. En el minut 47, Denilson Rivas feia l'1 a 3. El dorsal 10 no va celebrar el gol. En el minut 84, Ignasi Massó va rebre falta a l'interior de l'àrea i l'àrbitre va assenyalar penal. El dorsal 25 no va fallar i posava el 2 a 3 en el marcador. Dos minuts més tard, Denilson aconseguia equilibrar el partit a 3 amb un xut amb la cama dreta. I en una de les darreres accions del partit, Argi va fer falta a l'interior de l'àrea i els arbitres van xiular penal. Martin Aguilar superava a Tibu i feia el tercer gol de la tarda.

A l’Escala li van anul·lar fins a tres gols. Un a Denilson Rivas en el minut 49, un a Ignassi Massó en el minut 65 i l’altre a Cesc Vidal en el 71.

i dos jugadors expulsats: Argi i Moha Chami. Expulsions excessives segons l'entrenador... (tall 2,1 Sepu)

I dels minuts 25 al 32 de la segona part es va aturar el partit perquè es van haver de desallotjar aficionats que estaven just al darrere d’un dels liners. La segona part va durar 56 minuts i no pas 45.