Publicitat
Publicitat

El Festival Ítaca s'estrena a l'Escala, la primera població de l'Alt Empordà que hi participa.

Es presenta a l'Escala el Festival Ítaca, que presentala programació més ambiciosa presentada fins ara. Amb paritat als escenaris, es donarà el tret de sortida a l'Escala amb les actuacions de Zoo, Lágrimas de sangre, Suu i Carles Pérez de Ràdio Flaixbac.

La presentació de la setena edició del Festival Ítaca s'ha fet a l'Escala, la primera població de l'Alt Empordà que hi participa.S'ha fet a l'interior d'una de les embarcacions de Creuers Mare Nostrum, amb la intenció d'anar al davant del Cargol per donar el tret de sortida al festival, però la tramuntana ho ha impedit.El lligam grec de l'Escala ha servit de bona excusa per afegir l'Alt Empordà.Enguany el Festival parla de la programació més ambiciosa de la seva història, la de més pressupost, més grups i activitats i més poblacions que hi participen.Entre d'altres actuaran Albert Pla, Clara peya, Els Catarres, Lágrimas de sangre, Núria Graham, Pegasus o Marc Parrot.Es parla de creixement sostingut.

Una de les novetats del festival ïtaca de 2019 és la paritat, s'ha volgut buscar que hi hagués un equilibri a l'escenari entre homes i dones.

El Festival Ítaca es celebra del 20 d'abril, quan actuaen a l'Escala Zoo, Lágrimas de Sangre, Suu i el discjockey de Flaixbac Carles Pérez, fins al 7 de juliol, quan El Cigala tancarà a calella de Palafrugell la gira ' 15 anys Lágrimas negras'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar