Publicitat
Publicitat

Tots els Concerts al Fòrum Romà 2019

La jove trompetista i cantant Andrea Motis i el cantautor de Vallecas Ismael Serrano, completen el cartell dels concerts al Fòrum Romà 2019. Les entrades per tots els concerts ja estan a la venda a www.concertsempuries.com i els preus oscil·len dels 22 als 35 euros.

Els Concerts al Fòrum Romà d'Empúries, ha presentat aquesta setmana tota la seva programació per l'estiu 2019. Un programació que com les últimes edicions és concentren en 4 nits, concretament del 10 al 13 d'agost on passaran per l'escenari del fòrum 7 concerts. Fa uns dies s'anunciava la participació de la banda responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes Els Catarres que obriran el festival la nit del 10 d'agost amb Suu una de les promeses catalanes més seguides i escoltades del moment. 

El diumenge 11 puja a l'escenari la trompetista i cantant Andrea Motis, al concert al Fòrum Romà d’Empúries Motis i Joan Chamorro estaran molt ben acompanyats per Ignasi Terraza al piano, Josep Traver a les guitarres i Esteve Pi a la bateria. Abans de la seva actuació, Alessio Arena actuarà de taloner, ell presentarà un nou cançoner mediterrani on s'observen les seves experiències personals a Xile, Catalunya i Nàpols. 

Ja el dilluns 12, els protagonistes seran Els Pets i Paula, els primers porten a l'Escala el seu últim treball 'Som' i Pavvla presentarà el seu segon treball, amb un directe explosiu a la vegada que intimista.

Posarà punt i final al concerts al Fòrum el Ismael Serrano qui portarà un concert de veu i guitarra en què el cantautor presenta 'Hoy es siempre' i demostrarà un cop més com d’atemporals són les seves cançons. 

Les entrades per a tots els concerts ja estan disponibles a la pàgina web concertsempuries.com, els preus oscil·len dels 22 als 35 euros. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar