Publicitat
Publicitat

L'atleta Aitana Radsma queda campiona de Catalunya en els 60 m tanques

L'atleta Aitana Radsma queda campiona de Catalunya en els 60 metres tanques amb una marca de rècord. El pròxim campionat és aquest cap de setmana a València en l'estatal on té ganes d'aturar el temps a 8,50 i tornar a signar una gran actuació. 

L’atleta Aitana Radsma es proclama campiona de Catalunya en els 60 metres tanques amb un temps de 8.58. La jove de 17, a més, va aconseguir  dues vegades el rècord els campionats. Primer ho va fer a les semifinals del Campionat de Catalunya de 60 metres tanques corrent en 8,63 i després a la final va tornar a rebaixar la seva marca fins arribar als 8,58. 

La pròxima cita de l'escalenca és l'estatal d'aquest cap de setmana a València. El seu principal objectiu és intentarar aturar el crono als 8,50. 

Recordem que Aitana Radsma, entrena a Ventalló però que competeix pel Lleida i que del 26 al 30 de desembre va ser convocada pel Consejo Superior de Deportes a una concentració de tecnificació de tanques que es va fer a los Alcázares, Múrcia, per haver-se col·locat primera al ranking espanyol de 60 metres el passat 22 de desembre a Sabadell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar