Publicitat
Publicitat

Actes del Dia de la Dona a l'Escala

Una conversa-diàleg amb Rosa Ros acte principal del Dia Internacional de la dona o Dia de la dona treballadora, serà divendres a les vuit del vespre a l'Alfolí de la Sal. Un acte per reivindica la figura de la dona dins el món de la cultura. 

L'Ajuntament de l'Escala programa per segon any consecutiu actes per celebrar el Dia de la dona treballadora, el proper 8 de març. A diferència de l'any passat on s'organitzaven tres dies amb activitats, aquest any s'ha decidit fer un acte destacat el mateix divendres vuit de març a les 8 de la tarda a l'Alfolí de la Sal amb la recent guanyadora del gaudí Rosa Ros i la periodista Carolina Rosich.

Un acte que ha de servir per reivindicar la figura de la dona dins el món cultural.

Aquest acte se suma a les diferents propostes que organitzen altres entitats de la vila per celebrar el dia Internacional de la dona. Tot amb la idea de conformar una setmana dedicada a la figura femenina.

Per la seva banda, el Casal dels Jubilats Jardí del Pedró  celebrarà el tradicional dinar del Dia de la dona, un acte més que consolidat i que posa un punt festiu a la setmana amb un dinar on les dones són les protagonistes. Coincidint amb aquesta jornada reivindicativa i després de la vaga històrica del 8 de març passat, enguany els col·lectius feministes dels Països Catalans tornen a preparar una jornada de vaga i mobilització multitudinària per a reivindicar el treball femení i lluitar, entre més, contra l’escletxa salarial, que avui dia encara és del 23%.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar