Publicitat
Publicitat

Conferència de l'escriptora afganesa Nadia Ghulam a la Biblioteca

La Biblioteca s'avança avui al Dia Internacional de la Dona amb una conferència de l'escriptora afganesa Nadia Ghulam, que es va fer passar pel seu germà mort. Experiència recollida al llibre "El secret del meu turban".

Nadia Ghulam, nascuda el 1985 a Kabul, Afganistan, va esquivar durant deu anys les rígides prohibicions del règim talibà contra les dones fent-se passar pel seu germà diufunt. Una experiència que explicà anys més tard a la novel·la "El secret del meu turbant", escrita juntament amb Agnès Rotger, i que guanyà el Premi Prudenci Bertrana de novel·la 2010. Aquest vespre recordarà els fets d'aquella època, convidada per la Biblioteca Víctor Català de l'Escala, en un acte que s'avança al dia internacional de la dona, divendres vinent, 8 de març.

Aquest mes de març, la biblioteca programarà un acte per una altra efemèrides, el 21 de març, dia internacional de la poesia. s'ha programat un recital amb el grup Ànima Negra.

També serà especial la sessió de bibliocontes del 29 de març.

A banda d'aquestes activitats especials, la biblioteca acull les trobades mensuals dels grups de lectura de novel·la i de teatre i la sessió del "Parlem de...", activitats de periodicitat mensual.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar