Publicitat
Publicitat

Arnau Costey lidera la victòria del sènior masculí contra el Torroella (81-66)

El sènior masculí del CB l'Escala va superar al Torroella (81-66) en un gran partit d'Arnau Costey. El dorsal 4 escalenc va anotar 7 triples i va acabar l'enfrontament 28 punts. Per la seva banda, el sènior femení va perdre contra el Blanes en el tram final per culpa d'una falta en contra que va portar polèmica.

Ni un ni dos ni tres. Set triples va fer l’escalenc Arnau Costey dissabte a la tarda en el derbi empordanès contra el Torroella. Costey, sens dubte, va ser el jugador que va liderar la victòria anxover anotant 28 punts, 14 dels quals van ser en el segon quart. 

L’Escala – Torroella va acabar amb el 81 a 66. Els escalencs aconseguien la vuitena victòria de la temporada. Els resultats dels quarts: 18 a 23, 36 a 38, 60 a 49 i 81 a 66. L'Escala va tenir un mal inici. Els escalencs anaven perdent 12 a 21. Es va poder remuntar i fins i tot posar-se per davant. 

Els màxims anotadors escalencs van ser Arnau Costey amb 28 punts, Miquel Martí amb 15 i Pau Esponellà i Kike Fernández amb 13.

L'Escala amb aquesta victòria s'allunya una mica més de la zona de descens del grup 1 de la Tercera Catalana.

Pel que fa al sènior femení, l’Escala – Blanes va ser un autèntic partidàs. El duel entre segon i primer classificat de la Tercera Catalana va ser molt vistos per l'espectador. Els dos equips van tenir moments bons i dolents. 

L’Escala va començar el partit perdent 0 a 7 però després va poder remuntar. El segon quart, les blaves guanyen de 9. La segona part va ser d’infart. Molta igualtat i molta intensitat a la pista. Tot es va resoldre en el darrer sospir. Es va arribar al tram final amb un empat a 49 i una falta de l’Escala va condemnar a l’equip. 

Els resultats dels quarts: 10 a 13, 32 a 23, 39 a 39 i el definitiu 49 a 53. Les tres màximes anotadores de l’Escala van ser Laura Casals amb 18 punts, Laia Cuspinera amb 12 i Mercè Bolasell amb 8.

Els pròxims compromisos de l'Escala a casa seran de vertic. Han de passar pel pavelló el Palamós i la Vall d'en Bas.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar