Publicitat
Publicitat

Campanya per tallar la davallada d'usuaris de padel

Davallada d'associats al Club Tennis l'Escala, especialment pel que fa a usuaris de les pistes de padel. A nivell esportiu es rellança la pràctica del tennis amb dos nous equips de competició.

El club tennis l'Escala va patir 48 baixes per tant sols 18 noves incorporacions en el transcurs de l'any 2018, el que ha fet que la massa social baixi fins a 180 socis en total. Aquesta davallada s'ha notat especialment en la pràctica del pàdel. És per això que des del club s'han buscat propostes per a frenar la davallada.

Val a dir que durant els mesos de març i abril, l'alta de soci té un 50% de descompte. I per atreure nous practicants de pàdel, s'ofereix un lloguer de pista més material a zero euros. I a partir de la segona sessió, a meitat de preu. Oferta vàlida fins al 15 de juny i en horari de matí. Aquest va ser un dels temes destacats que es van comentar en l'assemblea general de socis, celebrada divendres passat al vespre a les instal·lacions del club. Va ser la primera assemblea general de Josep Lluís López com a president, que ja portava quatre anys com a secretari del club.

A nivell competitiu, es recuperen dos equips de tennis mentre que en pàdel només s'ha inscrit un equip femení.

Tot i la davallada de socis, es recuperen activitats socials. Un exemple n'és que enguany es torna a organitzar la sortida al torneig Godó de Barcelona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar