Publicitat
Publicitat

Poques novetats a les sales

Les estrenes de cinema agafen un merescut descans aquesta setmana després dels Oscars. Aquesta setmana arriba molt de cinema independent i de caràcter intimista.

Després de la rasca dels Oscars, la cartellera arriba amb poques novetats. Podem parlar de setmana estratègica per les distribuïdores, ja que moltes saben, que aquesta setmana la gent prefereix repescar i gaudir amb els films guanyadors dels Oscars com Green Book, Bohemian Rhapsody o La Favorita. Una de les més destacades de la setmana serà 'Bienvenidos a Marwen' el més nou de Robert Zemeckis quie adapta el documental 'Marwencol' a la pantalla gran. 

L'any 2010 s'estrenava el documental 'Marwencol' que explicava la vida del fotògraf Mark Hogancamp. Un artista americà que l'any 2000 va rebre una pallissa a les afores d'un bar, va quedar ferit de mort i va passar més de 40 dies a l'hospital. Fet que li va provar danys cerebrals i li va fer perdre records de la seva vida. Incapaç d'afrontar la teràpia, va crear un món en miniatura inspirat en la segona guerra mundial en un poble que va anomenar 'Marwencol'.

L'actor Steve Carell es posa a la pell del fotògraf per explicar la seva recerca artística i terapèutica. També hi veuremEiza González, Diane Kruger, Leslie Mann o Neil Jackson. La pel·lícula barreja acció real amb animació per ordinador, la qual s’utilitzarà per donar vida el poble de Marwen on hi apareixeran els mateixos actors però caracteritzats en format de nina.

Willem Dafoe és converteix en Vicents van Gogh a la pel·lícula 'Van Gogh, a las puertas de la eternidad'. Un dels artistes més coneguts i rellevants de la història de la pintura, del qual s'ha analitzat la seva vida, la seva obra i la seva mort al llarg dels anys. Cinematogràficament parlant la seva història s’ha dut a la gran pantalla en més d’una ocasió. De la mà del director Julian Schnabel, arriba aquesta nova adaptació que narrà els  últims anys de vida de l’artista, quan es va traslladar a França i allà va contactar i conèixer altres pintors membres de la Vanguardia i va ser l'etapa on va realitzar algunes de les seves obres més destacades. 

 

Gerardo Olivares, presenta aquesta setmana la seva primera comèdia després de diversos documentals de ficció com 'Entrelobos' o 'Hermanos del viento'. Ara arriba amb '4 latas' amb Jean Reno, Hovik Keuchkerian, Susana Abaitua i Arturo Valls de protagonistes. 

Dos amics decideixen fer un viatge a Mali per visitar un company malalt. El viatge per recordar velles aventures el volen fer amb un 4 llaunes, una aventura plena d'humor i amb cert toc nostàlgic.  

I acabarem el repàs amb 'Larga vida y prosperidad' el més nou de Dakota Fanning, un drama on l'univers d'Star Trek té un protagonisme especial. Wendy, una noia amb autisme viu a San Francisco en una residència amb nois que pateixen el mateix trastorn que ella. Apassionada de la saga Star Trek, un dia li arriba la notícia que Paramount organitza un concurs de guions de la franquícia. Per això decideix viatjar per entregar el seu, en cas de guanyar podrà evitar la venda de la casa on va néixer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar