Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic fa millores a les instal·lacions

El Club Nàutic l'Escala està fent millores a les instal·lacions del port esportiu. Entre d'altres es fa manteniment  a les passarel·les, on es renoven tots els serveis i es revisen els amarraments. 

Aprofitant la temporada d'hivern, quan hi ha menys trànsit de vaixells, el Club Nàutic l'Escala aprofita per fer accions de manteniment a les instal·lacions, unes actuacions que afecten diferents àmbits.La més destacada d'enguany és la millora de les passarel·les més properes a la seu social del club.Les passarel·les  s'han desmantellat completament i s'estan refent tots els serveis.El manteniment va a càrrec de treballadors del club.Mentre duren les obres, que s'han d'acabar abans de Setmana Santa, les embarcacions s'han traslladat a d'altres amarradors.

En total es fa el manteniment a 80 punts del Club Nàutic, que afecten a diferents àmbits, des del medi ambient, amb la optimització de les illes ecològiques per fomentar la correcta gestió dels residus, fins l'ampliació de cobertura del senyal WIFI.

Amb la il·luminació LED instal·lada a les passarel·les que s'estan reparant, el Club Nàutic tindrà el 100 per cent de les seves instal·lacions amb aquesta il·luminació de baix consum.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar