Publicitat
Publicitat

Última setmana de votacions als pressupostos participatius

Queda encara una setmana de termini per poder votar projectes del pressupost participatiu de l’Escala. L’Ajuntament destinarà 400 mil euros a finançar aquells projectes més votats pels veïns. Es pot votar online o presencialment a les urnes instal•lades a Turisme, l’OAC i la biblioteca.

Dijous de la setmana vinent es clourà el termini de votació dels pressupostos participatius de l'Escala. Tots els escalencs i escalenques majors de 16 anys son convidats a escollir entre els 16 projectes més votats en les fases anteriors del procés. L'Ajuntament executarà aquells projectes més votats fins a cobrir un pressupost total de 400 mil euros, amb el benentès que cap projecte pot superar els 100 mil de cost. Això equival a dir que es faran un mínim de quatre projectes.El procés és avalat pel síndic de greuges municipal, Carles Cervantes, que avui convidava a la població a participar d'aquest projecte.

Aquesta és l'última fase dels pressupostos participatius que van engegar amb la recollida de propostes i estudi de viabilitat d'aquestes. Després es va fer el taller de priorització on se'n van seleccionar un total de setze. Les setze que ara es poden votar. Es pot votar online o presencialment a l'OAC, la biblioteca i l'oficina de turisme. El termini es clou dijous vinent, 28 i últim de febrer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar