Publicitat
Publicitat

Dvd Comiat Lluís Albert

Aquesta nit a partir de 2/4 de 10, concert comiat Lluís Albert amb l'orquestra de Cambra de Girona. Canal 10 Empordà ofereix el concert enregistrat a la Bisbal l'any 1996, on Lluís Albert va escollir obres de Carreras i Dagàs.



Així comença el concert comiat de Lluís Albert amb l'orquestra de cambra de Girona. Un concert que és va duu a terme l'any 1996 i el qual va tenir dues rèpliques més a Girona i l'Escala. Per l'ocasió Lluís Albert va escollir obres musicals de Joan Carreras i Dagàs, concretament missa a 3 veus, cor i orquestra, un material que va arribar a ell gràcies a la recomanació d'un bon amic. 

 

 Abans del concert Lluís Albert va dedicar diverses hores a fer els arranjaments per l'ocasió, ja que el comiat era un concert ampliat per a gran orquestra, amb solistes i també amb cor.

 

Dels tres concerts Lluís Albert en guarda un molt bon record, així com del llibre que va publicar-se posteriorment del compositor Carreras i Dagàs. Una biografia a càrrec de Lluís Brugués amb pròleg del mateix Albert.

El concert integra es podrà seguir aquesta nit per canal 10 Empordà a partir de 2/4 de 10 del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar