Publicitat
Publicitat

Judith Neddermann omple l'Alfolí

L'Alfolí de la Sal s'omple amb els tercer dels concerts del Festival Portalblau d'hivern. L'actuació va anar a càrrec de Judith Neddermann. El proper i últim es celebra a finals de març amb l'actuació de Mostre, que anirà acompanyat de vins i formatges.

La cantant i compositora Judith Neddermann ha omplert l'Alfolí de la Sal en el tercer concert del Festival Portalblau en la seva edició d'hivern.Ha presentat a l'Escala el seu darrer treball, 'Nua', que ha completat amb temes dels seus dos primers discos.Amb la calidesa de la seva veu i acompanyada del seu guitarrista han ofert un concert en acústic que ha convençut el públic, que ha participat cantant i seguint alguns dels temes.El Portalblau d'hivern va començar amb un concert de Les Anxovetes, seguit el passat gener per l'actuació de Cesc Freixas, ara Judith Netherman i al març és el torn de Monstre.Des del festival hi ha satisfacció per la qualitat dels artistes i la resposta del públic.

El Portalblua d'hivern queda donc a l'espera del darrer concert del cicles, el proper 30 de març amb el grup Monstre, una actuació acompanyada de vins i formatges.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar