Publicitat
Publicitat

S'estrena la pista de petanca reacondicionada a Riells de Dalt

La nova secció de petanca del CER disposa d'unes instal·lacions renovades a Riells de Dalt. Presta serveis a més de 120 socis i molts més usuaris, amb tres equips, un que milita a la primera divisió estatal.

El centenar llarg d'afeccionats a la petanca de l'Escala disposen des d'ara d'un espai amb 12 pistes amb les dimensions reglamentàries per poder competir.Formen part de la secció de petanca del CER, que s'ha recuperat.L'espai, a Riells de Dalt, és conegut popularment com la Plaça de les cadires, per la gran quantitat de gent que s'hi acumula durant l'estiu tot compartint aquest esport.S'ha nivellat el terra, s'hi ha posat sauló i condicionat una caseta, que es podria ampliar properament.L'Escala havia acollit fa uns anys el campionat d'Espanya d'aquest esport, un objectiu que es busca es repeteixi ben aviat.Actualment, amés dels afeccionats, hi ha tres equips, un competint a la màxima divisió a nivell estatal.

Tant des de l'Ajuntament com des del CER s'ha mostrat satisfacció per tal com s'han fet les coses.Per celebrar la renovació de les instal·lacions els membres de la secció de petanca van oferir un esmorzar a tots els presents i al migdia una arrossada popular.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar