Publicitat
Publicitat

Alita de Robert Rodriguez a la pantalla gran

Alita: Ángel de combate, arriba aquesta setmana a la gran pantalla. També ho fan 'Cambio de reinas', 'Feliz día de tu muerte 2' o 'El candidato'.

Setmana de moltes novetats on destaca 'Alita: Ángel de combate' pel·lícula del director Robert Rodríguez  i produïda per James Cameron.  Que arriba amb l'etiqueta de revolució visual, de fet amb l'ambició de Cameron, la desimboltura  de Rodríguez i la trama del manga de Kishiro certament ens podem trobar davant un producte audiovisual que exigeix mirar el film en sales amb tecnologia Dolby Atmos i en 3D per gaudir de l'experiència. Tot per copsar l’ambició d’una pel·lícula que està cridada a ser una nova saga de ciència ficció d’origen japonès i acabats made in Hollywood. 

El film se centra en l'història del cyborg Alita a partir del moment en què es desperta en un món que no reconeix i sense recordar qui és realment. El seu metge creador el doctor Ido s'adona que en algun lloc del cyborg hi ha el cor i l'ànima d'una dona jove amb un passat extraordinari. Alita, intentarà adaptar-se a la perillosa ciutat d'Iron City, al mateix temps que el seu nou amic Hugo s'oferirà per ajudar-la a descobrir el seu passat. Quan les forces corruptes la comencen a perseguir, ella descobreix que posseeix unes habilitats de combat úniques que la fan especial per tots els que volen el poder. 

Rosa Salazar es converteix en Alita la protagonista absoluta del film, acompanyada per Christophz Waltz, Jennifer Connelly, Jackie Earle Haley i Mahershala Ali.  El film amaga moltes sorpreses i personatges ocults i representa l’enesima lluita entre el bé i el mal on el bé és el pobre i desvalgut i el mal el poderós i controlador. 

En cas de no gaudir amb els blockbusters de ciència-ficció, aquesta setmana també tenim fets reals de la mà de Hugh Jackman qui protagonitza 'El Candidato' film polític que explica l'ascens i la caiguda del senador demòcrata per Colorado Gary Hart. Polític que apuntava maneres l'any 1984 tot i que el va guanyar Walter Mondale. Quatre anys més tard, el 1988 amb una carrera política més sòlida va convertir-se en el clar favorit a la presidència per davant de George Bush. Però la seva faceta de faldiller li va passar factura al tram final de les eleccions desprestigiant la seva imatge i carrera.

Aquesta setmana també arriba la segona part de la taquillera 'Perdiendo el norte', ara titulada 'Perdiendo el Este' on els protagonistes de la primera entrega després d'una mala experiència a Alemanya, provaran sort a la Xina. Però les coses no són mai fàcils així que Braulio no aconsegueix un futur estable a la Xina, no aprèn l'idioma i li falta molt poc perquè caduqui el seu visat. Per renovar-lo només cal que és casi amb Xiao una noia que segons les lleis orientals no s'ha casat quan li tocava. El problema és que Braulio s'enamora de veritat i l'arribada dels seus amics li generarà més problemes que solucions.

El terror també el trobem a les estrenes de la setmana, precisament arriba la segona part de 'Feliz dia de tu muerte' de nou la protagonista quedarà atrapada en un bucle temporal on cada dia ha de reviure la seva mort fins a aconseguir trobar el seu assassí i així refer el seu dia a dia.

I pels amants del cinema històric i ara que està de mode amb pel·lícules com 'Maria, Reina de Escocia' o 'La Favorita' aquesta setmana arriba 'Cambio de reinas'. Anys 1721 després de moltes guerres que han debilitat tant França com Espanya, el regent de França Felipe d'Orleans proposa fer un intercanvi de princeses per tal que es casin amb els monarques dels dos països així es formarà una aliança per garantir la pau. Una idea, prou lògica per l'època, però que no sortirà com ell esperava per la complexitat dels casaments.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar