Publicitat
Publicitat

Futbol i bàsquet juguen contra el Porqueres

Aquest cap de setmana l'equip de futbol i els dos equips de bàsquet s'enfronten al Porqueres. Tots tres enfrontaments seran a l'Escala. També es farà la presentació del Club Bàsquet l'Escala, l'estatal a Valladolid on hi competirà el CER l'Escala i l'homenatge a Pep Higueras que han preparat els Esquenapelats.

El FC l'Escala diumenge a les 4 juga a casa contra el Porqueres de l'escalenc Gabri Maragall. Els escalencs arriben a la cita a la primera posició del grup primer de la Segona Catalana gràcies a la victòria a Camprodon i la derrota del Bescanó a Can Gibert. Els porquerens són novens. Per segon curs seguit, Sile Camara i Josep Molinas tornen al Nou Miramar com a visitants. Aquests dos jugadors en la darrera visita al camp del'Escala va anar acompanyada de gols. 

En bàsquet, diumenge al matí, a les 10, es farà la presentació del Club Bàsquet l'Escala. El club compta amb onze equips federats, set d'aquests són femenins. Després de la presentació, el sènior femení jugarà contra el Porqueres. 

Un dia abans, dissabte, el sènior masculí haurà jugat també contra el Porqueres com sempre a 1/4 de 7 de la tarda. 

En tennis taula, des de divendres i fins diumenge, quatre palistes del CER l'Escala competiran en l'estatal de Valladolid, un torneig que es classifiquen els 48 millors jugadors de cada categoria. Els escalencs que es desplaçaran seran els juvenils Sergi Grau, Iker González i Norbert Tauler i l'aleví Alex Portell.

I diumenge, a les 9 del matí, el club ciclista escalenc Esquenapelats ha programat per tercer any consecutiu l'homenatge a Pep Higueras a Als Àngels.

La sortida serà des de la rodona del Poble Sec. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar