Publicitat
Publicitat

Quatre palistes del CER l'Escala a l'estatal de Valladolid

Un total de quatre palistes del CER l'Escala de tennis taula competiran des de divendres i fins diumenge en l'estatal que es fa a Valladolid. Els jugadors són els juvenils Sergi Grau, Iker González, Norbert Tauler i l'aleví Alex Portell. No es descarta treure molts bons resultats i fins i tot quedar a la posició més alta.

Anunci 0s

Des de divendres i fins diumenge, quatre jugadors del CER l'Escala competiran en l'estatal que es fa anualment a Valladolid. Es desplaçaran els juvenils Sergi Grau, palista del primer equip que milita a la Superdivisió, Iker González i Norbert Tauler, jugadors del segon equip que competeix a Divisió, i l'aleví Alex Portell, que va debutar a la Superdivisió amb 10 anys contra el Vincios i que recentment ha participat amb la selecció Catalana a Budapest al Torneig Memorial Janos Molnar.

Aquest torneig de Valladolid es classificaran els 48 millors palistes de cada categoria. 

{{ tall Sergi Grau, jugador del CER l'Escala }}

Recordem que en l'edició passada, Nobert Tauler va quedar primer i Iker González tercer en la categoria infantil i Àlex Portell va ser onzè en la categoria benjamí.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar