Publicitat
Publicitat

20 participants a la XX Ruta de l'Anxova de creuer

Es celebra la quarta prova de la Ruta l'Anxova en la modalitat de vela creuer. S'imposa el Furri de Ramon Almató que és el nou líder en la categoria Rally. El Faluka de Dídac Rodríguez encapçala la Rally 2. Ha estat una jornada de bona mar i bon ambient.

Anunci 0s

La secció de creuer del Club Nàutic l’Escala, amb una vintena de navegants, ha gaudit de la trobada del mes de febrer corresponent a la XX Ruta de l'Anxova.

Es tracta d'una prova social que comença amb un bon esmorzar i acte seguit es fa la presentació tècnica de la prova a càrrec del director de l'Escola de Vela i jutge oficial de regates Jordi Puig.La flota sortia a l’aigua cap a les 12 del migdia, tot i que la manca de vent no permetia iniciar el recorregut previst fins passada la una, moment en el que entrava una marinada d’entre sis i 10 nusos, que va ser perfecte perquè tots els participants poguessin gaudir de la navegació al mar d’Empúries.Les embarcacions, separades en dues categories, van fer un recorregut de 4,2 i 3,2 milles, respectivament.El vencedor de la quarta prova de la XX Ruta de l’Anxova va ser el Furri de Ramon Almató, seguit del Cresques de  Valentín Baráibar. Són els vaixells que encapçalen la categoria Rally.El tercer lloc va ser pel Faluka de Didac Rodríguez, que encapçala la general de Rally 2. El Poma de Pere Sala és tercer entre la flota Rally.Un cop a terra, la jornada es culminava amb el ja tradicional dinar de la secció de creuer del Club, celebrat a la Sala Polivalent del port esportiu.Els navegants s’acomiadaven, compartint els millors moments de la jornada, fins la propera trobada el dissabte 9 de març.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar