Publicitat
Publicitat

Vìctor Puga no veu bé un Superdiumenge Electoral

L'alcalde de l'Escala creu que barrejar unes eleccions municipals amb d'altres comicis no ajuda al ciutadà a decidir-se per una opció política o altre, tot al contrari. Explica que un super-diumenge electoral seria un greu error.

L'alcalde de l'Escala Víctor Puga no veu amb bons ulls un super-diumenge electoral pel proper 25 de maig, dia previst per les properes eleccions municipals, que ja coincideix amb les europees i que segons com evolucioni la situació política a nivell català i estatal podria encabir eleccions autonòmiques i també al Congrés de Diputats.Puga entén que com més eleccions s'acumulin en un sol dia més es desvirtuen les municipals i es barregen conceptes.Victor Puga ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10, on criticava aquells que diuen que el govern municipal improvisa. El Pla Director d'urbanitzacions aprovat recentment o el Pla Director Comercial que es presentarà en breu volen ser exemple de planificació de futur.

Al govern municipal també satisfacció per funcionament del pressupostos participatius, que aquesta setmana han entrat en fase de votacions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar