Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala empata contra el Cambados (3-3)

El CER l'Escala no passa de l'empat a 3 contra el Cambados en un partit en que es va patir més del que estava previst. Gràcies als dos punts de Diogo Dos Santos i el punt de Sergi Grau en el sisè enfrontament es va aconseguir l'empat que apropa als escalencs a l'objectiu de la temporada: la salvació. 

El CER l'Escala va empatar a 3 dissabte al matí contra el Cambados en un duel que va durar 3h i 5 minuts. El partit va començar mlalament per l'equip escalenc. Els gallecs, que estan en zona de descens, es van posar amb un 0 a 2 a favor. Els dos punts de Diogo Dos Santos i el punt en el sisè enfrontament de Sergi Grau van ser vitals per aconseguir l'empat.

En el primer enfrontament, el suec Anders Eriksson va perdre per 2 a 3 contra Javier Soria.En el segon duel, Sergi Grau va caure per 0 a 3 contra Qiu Liang, el jugador més perillós del Cambados que en el partit de la primera volta també va fer dos punts. En el tercer cara a cara, Diogo Dos Santos s'imposava per 3 a 1 a Fernando Padín i posava al CER l'Escala en el partit. .En el quart enfrontament, Eriksson tornava a perdre aquesta vegada per per 0 a 3 contra Qiu Liang.En el cinquè duel, Diogo Dos Santos tornava a a guanyar per 3 a 0 a Javier Soria i sumava el seu segon punt de la tarda. I en el sisè, el figuerenc Sergi Grau guanyava per 3 a 0 contra Fernando Padín i l'equip escalenc aconseguia empatar a 3.  

El CER l'Escala amb l'empat suma 14 punts i té la salvació pràcticament assegurada. El pròxim partit de l'equip anxover serà el 24 de febrer a la pista de l'Irún.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar