Publicitat
Publicitat

Cinema per a tothom

Gran varietat de títols a la pantalla gran, de les vuit novetats destaquen 'Maria reina d'Escòcia', la segona part de 'La Lego película' o 'Jefa por accidente' amb Jennifer López de protagonista. 

En ple mes de febrer, la cartellera s'omple de cinema per a tots els gustos. Aquesta setmana en tenim un clar exemple amb vuit novetats a la gran pantalla on la comèdia es combina amb el terror, l'animació amb el drama i el thriller amb el cinema històric. En fi una d'aquelles setmanes que pot resultar complicat escollir quina pel·lícula mirar.

Han passat quatre anys des que Warner Bros va presentar la seva primera pel·lícula basada en els personatges de les joguines de construcció Lego. Després de l’èxit del film, van arribar dos spins off: Lego Batman i Lego Ninjago les quals no van gaudir del mateix èxit que la primera. Aquesta setmana s'estrena  una nova entrega del film original titulat ' La Lego Película 2' on els personatges de la primera pel·lícula repetiran i viuran una nova aventura amb la incorporació d’un nou personatge arribat de l’espai.

La comèdia de la setmana arriba amb 'Jefa por accidente' film simpàtic i molt a l'estil de les comèdies dels anys 90 amb Jennifer López de protagonista. Una pel·lícula que espera una bona acollida dins el mercat internacional, després de la rebuda freda que va tenir a casa seva.  Maya Vargas treballa en un supermercat, té molta experiència i empenta per treballar dins el món empresarial però la seva titulació no passa del graduat escolar i això li tanca totes les portes. Un dia el fill de la seva millor amiga li crea un perfil de facebook fals amb un currículum impressionant i una vida increïble. Un fet sense massa importància sinó fos perquè una de les empreses de cosmètics més important del país vol contractar-la com a cap de productes per desenvolupar una nova crema. Així que Maya Vargas, passarà de ser una treballadora de supermercat a una cap per accident.

 

Saoirse Ronan, Margot Robbie, David Tennant i Guy Pearce són els protagonistes del film històric 'Maria, Reina d'Escòcia' drama que descriu el regnat de María Estuardo des del seu retorn a Escòcia el 1561 fins al seu decapitament el 1587 acusada de conspirar en contra Isabel I Anglaterra.  

Una turbulenta història on les dues cosines lluitaran per l'amor i el poder dins un món governat per homes on les traïcions, la rebel·lió i les conspiracions són presents a les dues corts fent perillar el tron i el curs de la història.

El terror arriba amb 'The prodigy' on s'explica la història de Sarah, una mare preocupada pel pertorbador comportament del seu fill. Ella creu que pot estar posseït per una força paranormal. 

 

I pels amants de les històries fosques basades en fets reals arriba 'White Boy Rick' amb Richie Merritt i  Matthew McConaughey de protagonistes. Un film ambientat als anys 80 on s'explica el cas real de Richard Wershe Jr. un noi de 14 anys, provinent d'una família desestructurada i que només vol portar diners a casa seva per gaudir d'una vida tranquil·la. Per això té una feina doble, per una part informe a la policia i per l'altre trafica amb droga. 

El seu cas va causar indignació a la societat americana doncs, després de la seva detenció el van condemnar amb 17 anys a cadena perpetua. Molts ciutadans van acusar els federals d'utilitzar el menor per aconseguir els seus objectius. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar