Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala busca la segona victòria del 2019 a Camprodon

El FC l'Escala espera sumar la segona victòria de l'any al camp del Camprodon per tal de poder seguir a les posicions capdavanteres del grup primer de la Segona Catalana. Recordem que els escalencs són segons amb 44 punts, mateixa puntuació que el Bescanó, líder de la categoria. 

El FC l'Escala diumenge a 2/4 de 5 de la tarda visita el camp del Camprodon amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria del 2019. Els escalencs, després de l'empat en el derbi altempordanès contra la Marca de l'Ham, saben que una errada més els podria condemnar a la tercera posició. 

Recordem que en el partit de la primera volta, l'Escala va guanyar 2 a 0 al Camprodon. Argi i Moha Chami van ser els golejadors escalencs. 

En bàsquet només jugarà el sènior masculí. Els d'Albert Comas, ara setens, es desplacen a la díficil pista de la Vall d'en Bas dissabte a les 7 de la tarda. El rival de l'Escala ocupa la quarta posició de la Tercera Catalana.

I en tennis taula, l'equip de la Superdivisió Masculina dissabte a les 11 juga a casa contra el Cambados, un equip que trepitja la zona de descens. Els escalencs tenen una gran oportunitat per sumar dos punts vitals per la permanència. 

I el segon equip del CER té compromís, també dissabte a casa, però a les 17h de la tarda contra el Badalona, un equip que té sis punts més que els escalencs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar