Publicitat
Publicitat

Els Catarres i Els Pets al Fòrum Romà d'Empúries

Els Catarres i Els Pets primeres artistes confirmats dels Concerts Empúries al Fòrum Romà, seguint la seva línia habitual també s'han conegut els teloners la promesa catalana Suu i la proposta indie de la cantant Paula Jornet. 

Aquesta setmana s'han fet públics els primeres artistes que actuaran a la sisena edició dels Concerts al Fòrum Romà d'Empúries. TEMproductions juntament amb el MAC Empúries aposten aquesta any per propostes amb un sabor molt Mediterrani, de moment s'han confirmat Els Catarres i Els Pets dues bandes imprescindibles per qualsevol nit d'estiu. Els primeres en pujar a l'escenari seran Els Catarres, ho faran el dissabte 10 d'agost.  La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després dels grups catalans.Guardonats amb un disc d'or per les seves vendes discogràfiques, arriben al Fòrum per presentar el seu disc 'Tots els meus principis' que inclou el seu èxit Fins que arribi l'alba.

Obrint la nit del 10 d'agost actuarà Suu una de les promeses catalanes més seguides i escoltades. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d’Instagram, i per petició popular arriba el seu primer disc 'Natural' on estils com el pop, el reggae, l’ska, el calypso o la rumba es barregen amb una força i amb una personalitat inimitables

La segona nit confirmada serà el dilluns 12 d'agost amb 'Els Pets' un clàssic dins el panorama català que arriba a Empúries després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi. Els Pets tornen als escenaris amb el seu nou treball 'Som' on el públic podrà gaudir del seu pop cada vegada més refinat i menys festiu, amb un directe acurat i lluminós. El seu concert al Fòrum Romà d’Empúries tancarà la sisena edició del festival. Una ocasió única i excepcional per gaudir, en un escenari únic, del directe dels Pets. 

Abans del plat fort de la nit, l'escenari s'omplirà de llum per gaudir del directe de Pavvla una de les grans revelacions de l'indie-folk. Ella presentarà el seu segon disc 'Secretly hoping you catch me looking'. Amb un directe explosiu a la vegada que intimista, Pavvla segueix demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.

Les entrades ja són a la venda a www.concertsempuries.com, 22 euros la nit dels Catarres + Suu i 30 euros per gaudir dels directes dels Pets + Pavvla.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar