Publicitat
Publicitat

Votacions dels pressupostos participatius

Dilluns vinent s'obren les votacions dels pressupostos participatius de l'Escala. Escalenques i escalencs poden escollir entre 16 projectes, dels quals s'executaran els més votats fins a cobrir una despesa total màxima de 400 mil euros. Es pot votar online o presencialment a l'OAC, la biblioteca i l'oficina de turisme.

Els Pressupostos Participatius de l'Escala entren dilluns vinent en la seva última fase: la votació de projectes. Després de la primera etapa de recollida de propostes i d'estudi de la viabilitat d'aquestes, amb el taller de priorització, se'n van seleccionar un total de setze que son les que finalment es podran votar. El d'aquest any és el segon exercici de pressupost participatiu organitzat per l'Ajuntament de l'Escala. Tot el procés ha estat seguit de ben aprop pel síndic de greuges municipal que, a dia d'avui, fa un balanç molt positiu de l'experiència.

Les votacions es podran fer durant tres setmanes, de dilluns vinent, 11 de febrer, fins el dijous 28. Cada persona empadronada a l'Escala podrà votar quatre de les setze propostes seleccionades. Es pot votar online a través del lloc web participacio.lescala.cat o presencialment, a les urnes que s'instal·laran a l'OAC, a l'oficina de turisme i a la biblioteca municipal.

Les quatre propostes més votades es duran a terme segur. I després, s'aniran executant també la resta de propostes més votades fins a completar una suma màxima de 400 mil euros, que és la partida que l'Ajuntament destina a aquesta experiència participativa.En el primer pressupost participatiu de l'Escala hi van participar més de 500 persones. És una xifra que el síndic municipal creu que aquest any es pot superar.

Les votacions es podran fer de dilluns vinent fins al 28 de febrer. Presencialment a la biblioteca, l'OAC o l'oficina de turisme, o online al lloc web participació.lescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar