Publicitat
Publicitat

El grup Zoo serà el cap de cartell del festival Ítaca a l'Escala, el 20 d'abril

El festival Ítaca programa una nit de concerts a l'Escala amb Zoo com a cap de cartell. És el primer municipi de l'Alt Empordà que s'incorpora als escenaris del certamen que arriba a la 7a edició

El festival Ítaca arriba a l'Escala amb la banda valenciana Zoo el pròxim 20 d'abril, per primer cop el festival de cultura i acció programa actuacions a l'Alt Empordà. Un acord entre la productora Link i l'Ajuntament de l'Escala ha premés a l'Escala formar part del festival  convertir-se en la primera població de l'Alt Empordà en participar en un festival que fins ara només se celebrava al Baix Empordà.

S'ha escollit aquest dia perquè coincideix amb Setmana Santa i es vol aprofitar l'afluència de visitants que rep el municipi costaner durant aquests dies.  Serà el 20 d'abril, coincidint amb Setmana Santa, i comptarà amb Zoo com a cap de cartell. La banda valenciana oferirà un dels darrers concerts programats a les comarques gironines en el seu fi de gira, després d'anunciar que durant el 2020 no pujaran als escenaris. Tocaran temes del seu disc 'Raval'. 

Les quatre formacions restants que actuaran el dia 20 a l'Escala es donarà a conèixer a mitjans d'aquest mes coincidint amb la posada a la venda de les entrades. Els concerts es faran a la zona de barraques a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar