Publicitat
Publicitat

Es presenta el Pla Director d'Urbanitzacions de l'Escala

L'Escala porta a ple el Pla Director d'Urbanitzacions . El document divideix l'Escala en 70 sectors i marca els barris del Riuet i Els Emperadors com a prioritaris.

El Ple del mes de febrer porta a ple l'aprovació del Pla Director d'Urbanitzacions, un document que analitza els dèficits d'urbanització a tot el terme municipal.Ha dividit l'Escala en 70 sectors i marca un ordre de prioritat, segons criteris tècnics i objectius, a l'hora de fer-hi les inversions necessàries.Tenint en compte aquest criteris, els punts on l'actuació és prioritària és als sector dels Emperadors i el Riuet.

A l'Escala hi ha un total de 131 quilòmetres en carrers, que s'han hagut d'analitzar exhaustiva-ment per tal programar futures actuacions.Es tracta d'un document de futur, modificable segons les necessitats de cada moment, un document de referència pels propers 10 o 15 anys.

S'entén que les actuacions a les urbanitzacions s'han de fer per fases per moltes raons, entre les quals els costos. Segons les primeres estimacions el preu per una actuació global estaria entre els 25 i els 30 milions d'euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar